Saturday, May 31, 2008

GJENSYN MED FARUNG

Jeg har nettopp kommet tilbake fra Chiang Mai, hvor jeg møtte igjen Farung og hennes mor og far. Det var kjempekoselig å se de igjen, utenom kontrollen på sykehuset, som jeg kommer tilbake til nedenfor, var vi en tur på Swensen, de hadde ALDRI vært i ett kjøpesenter før, og heller ikke prøvd rulletrapp....så de lo godt av seg selv da de var trygt oppe på toppen ; ) synes den gikk skrekkelig fort..Mamman til Farung klarte ikke spise opp isen sin, synes det var grusomt søtt..Ellers var vi en tur på Lotus, de kikket med stoore øyne hadde aldri sett så mange nye ting på en gang, å synes det var gøy å kjøre handlevogn..Mor til Farung hadde spart og skulle kjøpe seg sko..men hun klarte nesten ikke velge sa hun, det var så mye fint på en gang....
Som dere kan se er Farungs hodet veldig endret, og har blitt mye mindre. Legen mener det meste eller alt vannet er borte nå, men at det kanskje kan ta ett år før hodet får normal fasong.
Hun har litt tørre øyne, og noe eksem over øynene, dette har hun fått medisiner for nå, og skal tilbake på kontroll om en måned. En kan se mer av øynene nå, men det er for tidlig å si noe om hvordan synet er..I det hele tatt vet man ikke enda hvordan hjernen er heller..
En sliten far etter 7 t venting på sykehuset..

Farung var hos fysioterapeut å mor og far fikk se øvelser de skal gjøre hjemme, første mål er at hun ikke skal stivne, men også at hun skal begynne å øve på å holde hodet litt og litt selv, og øve på å sitte med hjelp.



Barnehud er så god å "snuspe"på...
Takk for denne gang, gleder meg til å følge deg videre Farung..sees...


Klem fra Anne - Tabtim Gunnerød ; ))

No comments: